• Royompré, land van ontvang

  4 gites op de boerderij - 3 oren

 • Vul de natuur in

  Terug naar de basis

 • Onvergetelijke vakanties !

  Rust, kalmte, sereniteit

 • 4 gites in de buurt van de boerderij

  In de uitzonderlijke omgeving van de Hoëgne vallei

Welkom bij Royompré

Na de paden die grenzen aan de meanders van de Hoëgne, krijgt u een prachtige ruimte, open en majestueus: het gehucht Royompré dat, sinds het begin van de XXste eeuw, een belangrijke toeristische bestemming in de regio. Wij heten u welkom in 4 gites van alle comfort en dicht bij onze boerderij (van 2 tot 25 personen). De uitzonderlijke omgeving van de Hoëgne vallei nodigt u uit voor tal van wandelingen, naar een prachtige zwemplaats en punten van ongewone toeristische belang in een nabijgelegen straal. Geweldige verblijf!

4 gites

épis verts
Ferme Catherine / 2-7 p
Les Zizies / 2-7 p
Les Trinettes / 18 p
L' Arvô / 15 p

Wie zijn wij?

Brigitte (1964) en Julien (1960), Wij zijn boeren, melkveehouders in een uniek gehucht van Jalhay. Ik ben er geboren en Brigitte in Tiège, een dorpje in de buurt. Gedreven door het verlangen om mensen te ontmoeten en met hen te communiceren, bouwden we in 1993 een eerste gîte à la ferme.

We kennen in onze omgeving elke hoek. We weten waar u wild kan observeren en waar je schitterende vergezichten vindt. Liefhebbers van fauna en flora zullen we daarmee kunnen helpen bij hun exploraties. Wil je baden of zwemmen, wij tonen u waar het kan.

Gemotiveerd door een weloverwogen en duurzame landbouw zullen we u graag meer uitleg verschaffen over ons vee, over de melkproductie en over het beheer van het voedsel en de weiden.

Wil u genieten van een lekker etentje in een restaurant, een ambachtelijke brouwerij bezoeken of deelnemen aan een van de talrijke activiteiten in de buurt, wij weten waar het kan.

Ons motto: van uw bezoek een onvergetelijke herinnering maken.

Comfort en eenvoud

Al onze gites zijn uitgerust met comfortabele apparatuur, terwijl het gemak en de eenvoud van het du style-leven op het platteland behouden blijven.

Talrijke en gevarieerde toeristische bezienswaardigheden

Onze regio biedt een indrukwekkend aantal bezienswaardigheden en attracties voor alle leeftijden, evenals wandelen, wandelen, paardrijden, motor of auto netwerken.

Een natuur van zeldzame schoonheid

Ons land is een regio geprivilegieerd door de natuur: bossen, rivieren, fagne, paden .... Er ontbreekt niets aan degenen die wat frisse lucht willen krijgen !
Séjour inoubliable ! Accueil formidable ! Merci Julien et Brigitte
Jipé
Explorateur