• Royompré, de plaats waar u welcom is

  4 landelijke gites - 3 aren

 • Ontdek de natuur

  Terug naar de basis

 • Een onvergeteljke vakantie !

  Rust, kalmte, sereniteit

 • 4 gites in de buurt van de boerderij

  In de uitzonderlijke vallei van de Hoëgne.

Welkom in Royompré

Op de paden die grenzen aan de meanders van de Hoëgne, wandelt u in een prachtige, majestueuze omgeving. U treft er het gehucht Royompré dat, sinds het begin van de XXste eeuw een belangrijke toeristische bestemming is in de regio. Wij heten u welkom in 4 gites (2 tot 25 personen) voorzien van alle comfort en dicht bij onze boerderij. In de uitzonderlijke vallei van de Hoëgne vindt u naast de gites een prachtige zwemplaats en talrijke aantrekkelijke toeristische plaatsen. Garantie voor een schitterend verblijf!

4 gites

épis verts
Ferme Catherine / 2-7 p
Les Zizies / 2-7 p
Les Trinettes / 18 p
L' Arvô / 15 p

Wie zijn wij?

Brigitte (1964) en Julien (1960), Wij zijn boeren, melkveehouders in een uniek gehucht van Jalhay. Ik ben er geboren en Brigitte in Tiège, een dorpje in de buurt. Gedreven door het verlangen om mensen te ontmoeten en met hen te communiceren, bouwden we in 1993 een eerste gîte à la ferme.

We kennen in onze omgeving elke hoek. We weten waar u wild kan observeren en waar je schitterende vergezichten vindt. Liefhebbers van fauna en flora zullen we daarmee kunnen helpen bij hun exploraties. Wil je baden of zwemmen, wij tonen u waar het kan.

Gemotiveerd door een weloverwogen en duurzame landbouw zullen we u graag meer uitleg verschaffen over ons vee, over de melkproductie en over het beheer van het voedsel en de weiden.

Wil u genieten van een lekker etentje in een restaurant, een ambachtelijke brouwerij bezoeken of deelnemen aan een van de talrijke activiteiten in de buurt, wij weten waar het kan.

Ons motto: van uw bezoek een onvergetelijke herinnering maken.

 

Comfort en eenvoud

Al onze gites zijn uitgerust met comfortabele apparatuur. Ze helpen u bij het genieten van de rust en de eenvoud van het plattelandsleven.

Talrijke verschillende toeristische bezienswaardigheden

Onze regio biedt een indrukwekkend aantal bezienswaardigheden en attracties voor alle leeftijden. U kan er wandelen op een netwerk van wandelpaden, kiezen voor ritten te paard, met de auto, de motor ,de e-bike en MTB.

Zeldzame schoonheid

Onze regio geprivilegieerd door de schoonheid van haar natuur: bossen, rivieren, venen ... schitterende vergezichten. Dat alles in een verfrissende en gezonde lucht!
Séjour inoubliable ! Accueil formidable ! Merci Julien et Brigitte
Jipé
Explorateur