Home slider Welkom

 • Royompré, de plaats waar u welcom is

  4 landelijke gites - 3 aren

 • Ontdek de natuur

  Terug naar de basis

 • Een onvergeteljke vakantie !

  Rust, kalmte, sereniteit

 • Een onvergeteljke vakantie !

  Rust, kalmte, sereniteit

 • 4 gites in de buurt van de boerderij

  In de uitzonderlijke vallei van de Hoëgne.

Welkom in Royompré

Op de paden die grenzen aan de meanders van de Hoëgne, wandelt u in een prachtige, majestueuze omgeving. U treft er het gehucht Royompré dat, sinds het begin van de XXste eeuw een belangrijke toeristische bestemming is in de regio. Wij heten u welkom in 4 gites (2 tot 25 personen) voorzien van alle comfort en dicht bij onze boerderij. In de uitzonderlijke vallei van de Hoëgne vindt u naast de gites een prachtige zwemplaats en talrijke aantrekkelijke toeristische plaatsen. Garantie voor een schitterend verblijf!

4 gites

épis verts
Ferme Catherine / 2-7 p
Les Zizies / 2-7 p
Les Trinettes / 18 p
L' Arvô / 15 p

Comfort en eenvoud

Al onze gites zijn uitgerust met comfortabele apparatuur. Ze helpen u bij het genieten van de rust en de eenvoud van het plattelandsleven.

Talrijke verschillende toeristische bezienswaardigheden

Onze regio biedt een indrukwekkend aantal bezienswaardigheden en attracties voor alle leeftijden. U kan er wandelen op een netwerk van wandelpaden, kiezen voor ritten te paard, met de auto, de motor ,de e-bike en MTB.

Zeldzame schoonheid

Onze regio geprivilegieerd door de schoonheid van haar natuur: bossen, rivieren, venen ... schitterende vergezichten. Dat alles in een verfrissende en gezonde lucht!
Séjour inoubliable ! Accueil formidable ! Merci Julien et Brigitte
Jipé
Explorateur